Laçin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıyı yakalayan;kendine,devletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, milli kültürünü özümsemiş, aynı zamanda evrensel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: Futbol ve masa tenisi turnuvası yapıldı.
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Kapadokya gezisi yapıldı.Yıl sonu piknik etkinliği gerçekleştirildi.

WEB - https://laciniho.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. OKULLAR CAD. NO 20 LAÇİN/ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Laçin Çorum´a 35 km uzaklıkta,küçük bir ilçedir.Kısmen Karadeniz iklimi ve bitki örtüsü hakimdir.Havası,suyu,doğası güzel,şirin bir yerdir.

Adres - YENİ MAH. OKULLAR CAD. NO 20 LAÇİN/ÇORUM

Ulaşım Laçin Çorum-Osmancık-İstanbul yolu üzerindedir.Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Laçin ilçe merkezindedir.Çorum´a ise 35 km´dir.